Joburi disponibile pentru impachetare, etichetare, ciontolit si fasonat in Germania!

Cautam persoane serioase cu spirit de echipa pentru a se alatura echipei noastre. Lucram in doua schimburi, iar schimbul doi beneficiaza de un spor de 30%. Programul de lucru este de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a lucra suplimentar, orele fiind platite in plus.

Salariile sunt dupa cum urmeaza:

  • Necalificati, cum ar fi la impachetare, etichetare: 12-13€ brut pe ora
  • Ciontolitori: 15-17€ brut pe ora
  • Fasonatori: 13-15€ brut pe ora

Cu orele suplimentare, necalificatii pot ajunge la un castig de pana la 2000€ cu munca si perseverenta. De asemenea, fiecare persoana beneficiaza de instruire si are posibilitatea de avansare. Dupa trei luni, fiecare va primi calificarea si marirea salariului, in cazul in care persoana este serioasa si dornica de munca.

Necalificatii se pot ocupa de produsele pentru gratar, cum ar fi frigaruiele, carnea in casolete, ambalare, etichetare.

Salariul se plateste in fiecare luna pe data de 15, iar dupa fiecare saptamana de munca, fiecare angajat primeste un avans de 50€-100€, depinde de fiecare in parte.

Oferim un contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul german. Nu exista intermediari. Firma va ajuta cu toate actele necesare, inclusiv cu asigurarile de sanatate, contul bancar, anmeldung, contractul direct cu firma nemteasca si alocatiile pentru copii.

Va putem ajuta sa va deschideti un cont bancar si sa efectuati toate actele, inclusiv cu alocatiile pentru copii. Echipamentul este asigurat gratuit de firma.

Concediul de odihna este platit, iar limba germana nu este necesara. Oferim transport din fiecare judet din Romania, deci nu trebuie sa va deplasati in alt loc pentru plecare.

Cazarile sunt curate si amenajate pentru dumneavoastra, avem camere pentru cupluri separat, cat si pentru grupuri mai mari. Putem oferii poze cu cazarea pe WhatsApp. In fiecare camera vor fi cazate maxim doua persoane. Numarul de telefon :073 557 5794 sau la aricolul original link : Aici

Comentarii

Comentarii

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.