Echipa specializată în amenajări exterioare și renovări interioare

Meseriași Constructori Franța ,Germania, Belgia, Spania, Portugalia, – cu peste 17 ani de experiența, principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere, amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile.

Un pret estimat se poate oferi si la telefon însa un pret corect final se face la fata locului in functie de ce este de facut. In raza localitatii Constanta nu se percepe taxa de deplasare pentru constatari.

Echipa noastra de 7 profesionisti executa tot ce tine de constructii. La exterior executam pavaje, alei, garduri, termoizolatii, mansardari, instalare si reparatie de acoperisuri, montaj tabla sau ceramica, parazapezi, burlane, cosuri.

La interior va oferim o gama ampla de servicii, de la instalatii sanitare, schimbat cazi, montaj cabine de dus, la zugraveli cu lavabila sau decorativa (Marco Polo, Marmolino, Stucco), montaj gresie si faianta, travertin, granit, marmura, sape, rigole, montaj parchet, montaj usi, glafuri, gletuiri, aplicare tapet, instalatii electrice, montaj corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare. Executam si pereti despartitori, masti, scafe din gips-carton, montaj rigips.

Oferim factura si garantie pe fiecare lucrare executata. Se lucreaza cu deviz, cu unelte profesionale, cu cap pentru un rezultat perfect si un client multumit.

Va invit sa luati legatura cu noi pentru orice informatie sau oferte de pret la numarul de telefon. Va asteptam, o zi frumoasa!

Servicii oferite
Montaj gresie, faianta, marmura, piatra
Montaj obiecte sanitare
Montaj usi si praguri de trecere
Montaj mobilier
Montaj parchet
Masti si scafe gips carton
Lucrari de rigips
Zugraveli decorative Stucco, Marco Polo, Marmolino
Gletuiri
Glafuri
Mansardari
Lucrari de montaj si reparatii acoperisuri, parazapezi, burlanuri
Pavaje, borduri
Termoizolatii cu polistiren
Instalatii electrice
Instalatii sanitare
Aplicare tapet Constructii PISCINE

constructi.nicu@yahoo.com             telefon: 0752395149

Comentarii

Comentarii

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.